Lainaa heti tilille

Rahan tarve voi välillä yllättää ja silloin tarvitaan lainaa heti tilille. Onneksi lainan saa nopeimmillaan tilille jo saman päivän aikana.

Lainan hakeminen vertailumme kautta on nopeaa ja tavoitat yhden hakemuksen välityksellä jopa kymmeniä lainanmyöntäjiä.

Lainaa 24/7!
5/5

Lainasumma: 1 – 4000 €

Lainan kesto: 3 – 54 kk

Korkoprosentti: 8.5 – 19 %

Ikävaatimus:
22v

Tiedoksi:
Ferratum Joustava tarjoaa 4000 € tililuoton, josta voit tehdä nostoja aina tarvittaessa. Katso Ferratum arvostelu

Lisätietoa
5/5

Lainasumma: 500 – 60 000 €

Lainan kesto: 1 – 15 vuotta

Korkoprosentti: 4.19 – 20 %

Ikävaatimus:
18v

Tiedoksi:
Omalaina on suosituin lainavertailupalvelu, joka tarjoaa lainaa kaikenlaisille hakijoille. Katso Omalaina arvostelu

Lisätietoa
5/5

Lainasumma: 500 – 70 000 €

Lainan kesto: 1 – 15 vuotta

Korkoprosentti: 4.5 – 20 %

Ikävaatimus:
20v

Tiedoksi:
Rahalaitos on yksi Suomen pitkäaikaisimmista lainanvälittäjistä ja monille tuttu televisiosta. Katso Rahalaitos arvostelu

Lisätietoa
5/5

Lainasumma: 500 – 60 000 €

Lainan kesto: 1 – 15 vuotta

Korkoprosentti: 4.19 – 20 %

Ikävaatimus:
20v

Tiedoksi:
Uno Laina on lainanvälityspalvelu, joka auttaa järjestämään erilaisia lainoja useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta yksityishenkilöille. Katso Uno Laina arvostelu

Lisätietoa
Näytä lisää
4.5/5

Lainasumma: 1 – 8000 €

Lainan kesto: 1 – 120 kk

Korkoprosentti: 0 – 19.9 %

Ikävaatimus:
20v

Tiedoksi:
SweepBank on digitaalinen luottokortti, joka tarjoaa jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Katso SweepBank arvostelu

Lisätietoa
4.5/5

Lainasumma: 500 – 60 000 €

Lainan kesto: 1 – 18 vuotta

Korkoprosentti: 4.68 – 20 %

Ikävaatimus:
20v

Tiedoksi:
Etua.fi on arvostettu lainanvälityspalvelu, joka välittää myös yhdistelylainoja ja yrityslainoja. Katso Etua.fi arvostelu

Lisätietoa
4.5/5

Lainasumma: 1000 – 60 000 €

Lainan kesto: 1 – 15 vuotta

Korkoprosentti: 4.41 – 20 %

Ikävaatimus:
20v

Tiedoksi:
Zmarta on tunnettu lainapalvelu, joka tarjoaa lainavertailun aina 60 000 euroon saakka. Katso Zmarta arvostelu

Lisätietoa
4.5/5

Lainasumma: 5000 – 60 000 €

Lainan kesto: 1 – 15 vuotta

Korkoprosentti: 6.99 – 20 %

Ikävaatimus:
23v

Tiedoksi:
Bank Norwegian on tunnettu ja luotettava verkkopankki, joka tarjoaa kulutusluottoa, luottokorttia ja pankkipalveluita. Katso Bank Norwegian arvostelu

Lisätietoa
4/5

Lainasumma: 100 – 10 000 €

Lainan kesto: 1 – 3 vuotta

Korkoprosentti: 20 %

Ikävaatimus:
18v

Tiedoksi:
Vippi.fi tarjoaa pieniä nopeita pikavippejä ja joustoluottoja. Katso Vippi.fi arvostelu

Lisätietoa
4/5

Lainasumma: 25 – 2000 €

Lainan kesto: 7 – 90 vrk

Korkoprosentti: 20 %

Ikävaatimus:
18v

Tiedoksi:
iRaha on uusi suomalainen pikavippipalvelu. Katso iRaha arvostelu

Lisätietoa

Miten saada lainapäätös heti?

Joskus arjessa tulee vastaan yllättäviä tilanteita ja tarvitaan avuksi lainaa nopeasti. Vakuudettoman lainan hakeminen on nopeaa ja parhaimmillaan rahat saa tilille jo saman päivän aikana.

Osa luotonmyöntäjistä tarjoaa myös pikanostoa, jolloin rahat voi saada tilille lähes välittömästi.

Jos lainan tarve on kiireellinen, kannattaa hakemus täyttää erityisen huolellisesti. Tällöin hakemuksen käsittely on nopeaa ja pääset allekirjoittamaan sopimuksen pikavauhtia.

Pienemmän vakuudettoman lainan voi saada ilman liitteitä, mutta isompi lainasumma vaatii lähes aina tositteet tuloista. Lainahakemuksen käsittelyn nopeuttamiseksi kannattaakin varata saataville viimeisin palkkakuitti tai muu tosite sen hetkisistä tuloista.

Kuka voi saada lainaa nopeasti?

Vakuudetonta lainaa voi hakea täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiat aina moitteettomasti. Lainaa hakiessa edellytetään yleensä:

Lainaa kannattaa lähteä hakemaan lainanvälittäjän kautta erityisesti silloin, kun tarkoituksena on saada nopea laina heti tilille. Hakemuksesi välitetään jopa kymmenille rahoituslaitoksille ja saat lainatarjoukset heti niiltä, joiden vaatimukset täytät.

Lainaa tilille heti 24h

Lainaa on mahdollista saada heti tilille 7-23 välisenä aikana. Laki estää uusien lainojen maksamisen hakijan tilille yöllä, mutta jo olemassa olevalta joustoluotolta voi nostaa rahaa milloin tahansa. Tutustu alla lainavaihtoehtoihin silloin, kun tarvitset lainaa heti.

Pikavippi

Pikavippi eli pikalaina on vakuudeton laina, joka maksetaan tilille nopeasti. Pikalaina on yleensä lainasummaltaan pienempi ja sille valitaan lyhyempi maksuaika. Pikalainojen korot ovat nykyään samaa tasoa kuin muiden vakuudettomien lainojen.

Pikalainan voi saada parhaimmillaan ilman liitteitä nopeasti ja laina voidaan maksaa tilille päiväsaikaan jo heti. Joskus lainan pikanostosta kuitenkin veloitetaan lisäkustannuksia, jotka voivat olla lainasummaan nähden suuria.

Kulutusluotto

Myös kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla arjen kulutukseen. Kulutusluottoa voi hakea aina 70 000 euroon saakka. Isompien lainasummien käsitteleminen vie kuitenkin enemmän aikaa, eikä lainaa ole yleensä mahdollista saada tilille heti.

Pienemmän kulutusluoton voi kuitenkin saada tilille jo saman päivän aikana. Laina-ajan voi valita joustavasti – yleensä pienemmät lainat maksetaan korkeintaan viidessä vuodessa takaisin, kun taas isommille lainasummille voi valita jopa 15 vuoden maksuajan.

Joustoluotto

Joustoluotto on kertalainan sijaan luottokortin tapainen jatkuvaluonteinen luotto. Omalta joustoluotolta voi nostaa rahaa luottorajan puitteissa aina silloin, kun sitä tarvitsee. Käytettyä luottoa lyhennetään joustavasti ja lyhennetty summa on tarvittaessa nostettavissa uudelleen käyttöön.

Uudelta joustoluotolta ei voi nostaa rahaa öisin, mutta jo olemassa olevalta luotolta voi nostaa rahaa vuorokaudenajasta riippumatta. Se sopiikin rahoitusratkaisuksi erityisen hyvin silloin, jos lainan tarve saattaa yllättää myös yöllä.

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä

Ymmärrämme, että taloudelliset yllätykset eivät seuraa aikatauluja. Joskus saatat tarvita rahaa nopeasti, ja me olemme täällä auttamassa. Yhteistyökumppanimme tarjoavat lainoja kellon ympäri ilman vakuuksia tai liitteitä.

Voit jättää lainahakemuksen helposti ja nopeasti valitsemasi lainapalvelun sivuilla. Lainapäätöstä ei tarvitse odottaa pitkää aikaa, sillä saat henkilökohtaisen lainatarjouksen heti ja rahat ovat tililläsi lähes välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Jos tarvitset rahaa satunnaisesti, joustoluotto voi olla paras vaihtoehtosi. Joustoluotolla voit tehdä nostoja milloin vain, luottorajasi rajoissa. Voit nostaa ensimmäisen summan joustolimiitiltä heti lainapäätöksen saatusi.

Toisaalta, jos tarvitset välittömästi suuremman summan rahaa suurempaa hankintaa varten, kannattaa harkita kulutusluottoa, sillä kulutusluotto maksetaan kokonaisuudessaan heti tilille.

Edullinen laina heti tilille

Myös pikalainaa hakiessa lainatarjoukset ka nnattaa kilpailuttaa. Lainanvälittäjän kautta tavoittaa lukuisia luotonmyöntäjiä ja automaattisen päätöksenteon ansiosta lainatarjouksia saa heti.

Kun tarvitset lainan heti tilille, toimi seuraavasti:

  1. Mene lainanvälittäjän sivuille
  2. Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika
  3. Täytä hakemus huolellisesti
  4. Vastaanota lainatarjoukset ja valitse niiden joukosta edullisin
  5. Toimita liitteet, jos sellaisia pyydetään
  6. Allekirjoita sopimus ja vastaanota rahat tilillesi!


Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa katsoa lainatarjousten todellisia vuosikorkoja. Nämä huomioivat kaikki lainan kustannukset ja kertovat siten parhaiten lainan kokonaiskustannuksista.

Vertailussa kannattaa myös huomioida se, että lainan pikanosto voi olla maksullinen lisäpalvelu. Lainan pikanostosta veloitettavat kustannukset voivatkin nostaa lainakustannuksia huomattavasti.

Lainaa voikin saada yleensä edullisemmin silloin, jos sen nostamista voi odottaa seuraavaan päivään.

Usein kysytyt kysymykset

Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti niin sen käsitteleminen on mahdollisimman nopeaa. Pikalaina eli pikavippi on mahdollista saada tilille nopeasti, mutta isompaa lainasummaa hakiessa kannattaa varautua muutaman päivän käsittelyaikaan.
Vakuudetonta lainaa hakiessa tulee olla täysi-ikäinen ja omata säännölliset tulot. Lainan saaminen edellyttää myös sitä, että on hoitanut raha-asiat aina moitteettomasti, eikä hakijalle ole maksuhäiriömerkintöjä.
Laki estää uusien lainojen maksamisen kello 23-07 välisenä aikana. Lainaa voi kuitenkin hakea myös yöllä ja parhaimmillaan laina maksetaan tilille heti aamulla. Jos tietää lainan tarpeen yllättävän joskus myös yöllä, kannattaa hakea valmiiksi joustoluotto.

Lainaa on mahdotonta saada tilille ilman vakuuksia, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Luottotiedottoman ei kuitenkaan ole mahdotonta saada vakuudellista lainaa pankista, kunhan muut lainan saamisen kriteerit täyttyvät. Jos hakija osoittaa, että hänen taloudellinen asemansa on vakaalla pohjalla ja hänellä on säännölliset sekä riittävät tulot, pankki voi harkita lainan myöntämistä