Tietosuojaseloste

Nopeatlainat.fi -lainavertailusivusto

Viimeksi päivitetty: 5.11.2023

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, kuinka Nopeatlainat.fi (“me”, “meidän”) käsittelee henkilötietoja, kun käytät verkkosivustoamme https://nopeatlainat.fi/.

1. Rekisterinpitäjä

Nopeatlainat.fi -sivustoa hallinnoi tulospohjaiseen digitaaliseen markkinointiin erikoistunut yritys, jonka sivukonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa.

Omistaja: Nopeatlainat.fi
Y-tunnus: 16161610
Osoite Suomessa: Konepajankuja 1, 00510 Helsinki
Sähköpostiosoite: info@nopeatlainat.fi

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle lainavertailupalveluita, parantaa palveluitamme ja kommunikoida kanssasi. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, johon olet osapuolena, suostumus, joka sinulta on pyydetty tai meidän oikeutettu etumme, kuten palvelun kehittäminen ja asiakassuhdehallinta.

3. Käsiteltävät henkilötiedot

Keräämme seuraavia henkilötietoja:

4. Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista tietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta tai niin kauan kuin laki vaatii.

5. Tietojen saajat ja tietojen siirto

Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten, kuten lainanantajien ja palveluntarjoajien kanssa, jotta voimme tarjota pyytämiäsi palveluita. Emme siirrä tietoja EU:n/ETA:n ulkopuolelle ilman asianmukaisia suojatoimenpiteitä.

6. Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi, oikaista, poistaa tai rajoittaa tietojen käsittelyä, vastustaa käsittelyä sekä siirtää tietosi toiselle rekisterinpitäjälle. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

7. Tietojen suojaus

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käsittelevat vain ne työntekijät, jotka tarvitsevat niitä tehtäviensä suorittamiseen.

8. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme tai jos koet, että tietosuojaasi on loukattu, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuun:

info@nopeatlainat.fi

9. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Suosittelemme, että tarkistat tämän selosteen säännöllisesti.